Tilbud!

Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Oiled Walnut / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm

5.576 kr.

Vil du eje designerstolen, der forener enkelhed og funktionalitet? Børge Mogensen J39 stol er lavet af gedigent træ og smukt papirsnor i en tidløs stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 10948300274364029 Kategori:

En stol er ikke bare en stol. Og hvis du vil have det bedste, skal du vælge en stol fra Fredericia Furniture. Den J39 Mogensen spisebordsstol, der er designet af den ikoniske designer Børge Mogensen, er et prægtigt eksempel på, hvad Fredericia Furniture kan levere. Denne stol er i sandhed et mesterværk.
J39 Mogensen stolen er en folkestol, der harmonerer perfekt med et hjem i enhver stilart og generation. Den robuste og enkle konstruktion, der viser sig i det smukke synlige håndværk, er et bevis på, at denne stol er lavet til at holde i generationer. Kombinationen af ​​det massive træstel og det smukke papirflet sæde giver en siddeoplevelse uden lige.
Og så er der valgmulighederne. Hvad med et olieret valnødtræ eller sæbebehandlet bøgetræ? Et naturligt papirflet sæde, eller måske foretrækker du sort papirflet? Uanset hvad du vælger, vil din J39 Mogensen stol blive et midtpunkt i dit hjem.
Så hvis du vil have en stol, der ikke alene er et mesterværk af moderne dansk design, men også en stol, der vil følge dig og din familie i årtier, er J39 Mogensen stolen det perfekte valg. Med kvalitetsmaterialer og Fredericias udsøgte håndværk er denne stol et perfekt eksempel på, hvordan de bedste møbeldesigns kan kombineres med materialer af høj kvalitet for at skabe en stol, der er tidløs og enkel – men alligevel så meget mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Oiled Walnut / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.