J39 Folkestolen af Børge Mogensen (Eg lys olie)

5.795 kr.

Få autentisk dansk design i dit hjem med denne J39 folkestol af Børge Mogensen i lys eg olie. Unikt og holdbart – skab charme og hygge i dit rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 9105700998327441 Kategori:

Få en ægte klassiker ind i dit hjem med J39 Folkestolen af Børge Mogensen. Denne træstol er mere end bare et siddemøbel. Den er et symbol på Danmark og den funktionelle og tidløse designtradition, som landet er kendt for. Med dens simple, men alligevel smukke design er J39-stolen en evig favorit blandt designentusiaster og kunstelskere.

Det er nemt at forelske sig i stolens organiske former og lækre, lyse eg-finér. Men J39-stolen er meget mere end et stykke snedkerarbejde. Den er også den ultimative komfort. Du vil elske at sidde i denne stol, mens du læser en bog, ser fjernsyn eller blot slapper af efter en lang dag.

Og hey, en stol behøver ikke kun være til pynt, den kan også være nyttig. Den alsidige J39-stol er perfekt til at fuldende din spisestue eller stue og vil utvivlsomt være et samtaleemne i enhver sammenhæng. Investér i en J39 Folkestol for et klassisk og tidløst stykke møbelhistorie i dit hjem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “J39 Folkestolen af Børge Mogensen (Eg lys olie)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.