Tilbud!

Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Black Lacquered Oak / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm

4.995 kr.

Oplev den tidløse designestetik med Mogensen Chair 3239 – en elegant spisebordsstol fra Fredericia Furniture med naturligt papirsnore og sortolieret egetræ.

Køb her

Varenummer (SKU): 10948300274364028 Kategori:

Med J39 Mogensen stolen fra Fredericia Furniture får du ikke bare en spisebordsstol – du får en ikonisk del af dansk designhistorie. Designeren Børge Mogensen har med dette enkle design, der er kendt som folkestolen, skabt en stol, der passer ind i enhver indretning, som stadig er moderne og tidløs. Stolen er skabt af solide trætyper og smukke afslutninger, der er en hyldest til snedkerhåndværket, og sædet i naturligt papirflet giver dig både en fantastisk siddeoplevelse og en smuk kontrast til det solide træ.

Med J39 Mogensen stolen kan du være sikker på, at du får et møbel, der holder gennem flere årtier og vil blive et centralt element i dit hjem. Og når du først har sat dig ned og mærket, hvor komfortabel stolen er, vil du ikke ønske at rejse dig op igen. Så uanset om du vil have en spisebordsstol, der er god at sidde i, eller en klassisk del af dansk designhistorie, så er J39 Mogensen stolen fra Fredericia Furniture det perfekte valg for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Black Lacquered Oak / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.