Tilbud!

Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Black Beech / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm

3.140 kr.

Oplev komfort og elegance med vores J39 Mogensen Chair 3239 spisebordsstol. Lavet af kvalitetsmaterialer og med et moderne design – nu med gratis fragt.

Køb her

Varenummer (SKU): 10948300274364030 Kategori:

Velkommen til en verden af ægte håndværk og design. Hos Fredericia Furniture har de skabt en stol, der går langt ud over bare at være en stol – J39 Mogensen stolen, designet af den folkekære Børge Mogensen, er en af de mest ikoniske designs indenfor dansk møbelarkitektur. Denne enestående spisebordsstol er en genistreg af alsidighed og enkelt, men perfektioneret design, der gør den til en favorit i mange danske hjem. J39 stolen er kendt som folkestolen på grund af dens alsidighed, der går langt ud over tid og stil. Denne stol er et perfekt eksempel på kvaliteten af moderne dansk design, og med dens solide trætyper, smukke lakeringer og synlige samlinger vil man altid opleve kvaliteten og håndværket hos Fredericia Furniture.

Sædet på stolen er udført i naturlige papirflet, som er en klassiker fra Børge Mogensens designunivers og står smukt i kontrast til det solide træ, samtidig med at det sikrer en fantastisk siddeoplevelse. Der er taget højde for alle detaljer – fra valg af materialer til designet og håndværket – for at skabe en stol, der bliver et ikon i dit hjem og kan overleve generationer uden at gå af mode. Med en stel base i lakeret eg, olieret eg, sæbebehandlet eg, sæbebehandlet bøg eller olieret valnød, og med det naturlige eller sorte papirflet sæde, kan man vælge den farve og finish, der passer til ens indretning og stil.

J39 Mogensen stolen, produceret af Fredericia Furniture, er et sikkert valg, og den utrolige kvalitet vil blive værdsat i mange år. Du vil aldrig undvære den klassiske og ikoniske stil i dit hjem, når du først har oplevet J39 Mogensen stolen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Black Beech / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.