Tilbud!

Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Soaped Oak / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm

3.995 kr.

Få autentisk skandinavisk design ind i dit hjem med den ikoniske J39 Mogensen Spisebordsstol. Håndlavet i Danmark af håndlavede materialer i høj kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 10948300274364027 Kategori:

Intet slår en klassisk spisebordsstol, og ‘J39 Mogensen’ stolen fra Fredericia Furniture er lige præcis det – en klassisk spisebordsstol med et ikonisk design. Designet af en af dansk møbelarkitektur mest berømte ikoner, Børge Mogensen, og produceret af Fredericia Furniture, er denne stol en sikker investering for alle, der ønsker et elegant og tidløst møbel i deres hjem. Stolens design er enkelt og perfektioneret, og dens alsidighed betyder, at den passer perfekt ind i både moderne og traditionelle hjem. Base udført i lakeret eller olieret eg, med et sæde i naturligt eller sort papirflet, viser stolens håndværk og autenticitet på bedste vis. Og with forskellige spektakulære farvekombinationer at vælge imellem, kan du skabe en unik og inspirerende atmosfære i dit hjem. Så gå ikke glip af chancen for at eje en ægte klassiker og nyde en komfortabel siddeoplevelse med ‘J39 Mogensen’ stolen fra Fredericia Furniture.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Soaped Oak / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.