Tilbud!

Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Vintage Lacquered Beech / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm

2.875 kr.

Oplev tidløs elegance og komfort med Fredericia Furniture’s J39 Mogensen Chair. Designet af Børge Mogensen og lavet med naturlig papirsnor og vintage lakeret bøg, denne spisebordsstol er perfekt til både moderne og traditionelle rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 10948301992800017 Kategori:

J39 Mogensen stolen er ikke bare en stol. Det er en ikonisk del af dansk møbelarkitektur, som har inspireret moderne design-generationer siden den blev skabt af Børge Mogensen. ‘Folkestolen’, som den også kendes, har opnået sin status gennem sit alsidige og samtidig enkle og perfektionerede design. Her får du en stol, der kan trives i enhver indretning og følge dig i mange år uden at miste sin skønhed eller gå af mode. Med classic lakeret bøgetræ, er stolen skabt med et solidt stel og synlige samlinger, der giver en autentisk følelse af det fantastiske snedkerhåndværk. Sædet er i naturligt papirflet, som giver en smuk kontrast til træet, samt sikrer en fantastisk siddeoplevelse. Det er en stol med en sjæl, der kan blive en del af dit liv, uanset hvor det bringer dig hen. Så oplev den autentiske håndværk og kvalitet i J39 Mogensen stolen hos Fredericia Furniture.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Vintage Lacquered Beech / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.