Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Vintage Lacquered Beech / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm

3.695 kr.

Oplev tidløs elegance med J39 Mogensen Chair. Håndlavet med vintage lakeret bøgetræ og naturligt papirsnor, tilføjer den et unikt og stilfuldt touch til ethvert spisebord.

Køb her

Varenummer (SKU): 10948301992800017 Kategori:

Fredericia Furniture præsenterer med stolthed J39 Mogensen Chair 3239, designet af den ikoniske danske møbelarkitekt Børge Mogensen. Denne spisebordsstol er et sandt mesterværk, der har bevaret sin popularitet og inspireret moderne dansk design gennem årene.

Møblet er også kendt som folkestolen og der er god grund til dette. Med sit enkle, men perfektionerede design passer stolen ind i enhver indretningsstil og appellere til generationer af designelskere. Materialerne er valgt med omhu for at skabe et tidløst udtryk, der kun bliver smukkere gennem årene. Det solide træstel, flotte lakeringer og synlige samlinger vidner om Fredericia Furnitures dygtige håndværk, der sikrer autentisk skønhed.

Sædet er flettet i naturligt papir, der er en klassiker inden for Børge Mogensens designunivers. Det skaber en smuk kontrast til det solide træ og sikrer samtidig en fantastisk siddekomfort. Stolen kommer med en base i lakeret eg, olieret eg, sæbebehandlet eg, sæbebehandlet bøg, lakeret bøg eller olieret valnød, og sædet fås enten i naturligt eller sort papirflet.

Vedligeholdelse er en leg med denne stol. For olieret træ anbefales det at bruge mild sæbespånevand og derefter tilføje ny olie for at holde træet friskt. For lakeret træ anbefales det at tørre overfladen af med en blød klud og undgå at efterlade væsker, der kan beskadige lakeringen. Sæbebehandlede og ubehandlede træoverflader kan rengøres med en blød klud og mildt sæbespånevand.

Denne fantastiske spisebordsstol er et originalt design af Børge Mogensen og produceres af Fredericia Furniture. Den kan nu blive en del af dit hjem i forskellige varianter såsom Vintage Lacquered Beech / Natural Paper Cord. Med målene W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm er denne stol ikke kun et smukt møbel, men også en komfortabel siddeoplevelse.

Skab et rum med dansk designhistorie og tidløs elegance ved at tilføje J39 Mogensen Chair 3239 til dit hjem. Fredericia Furniture er stolt af at præsentere denne ikoniske spisebordsstol, der vil glæde dig i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fredericia Furniture – J39 Mogensen Chair 3239 by Børge Mogensen – Spisebordsstol – Vintage Lacquered Beech / Natural Paper Cord – W48,5 x D42,5 x H77x SH46,5 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.